Nicole Hoogenboom - Begeleiding en coaching

Begeleiding ouders

Weet je het niet meer?

Je bent zo moe van alles wat er elke dag opnieuw op jouw pad komt. Het opvoeden van jouw zorg intensieve kind vraagt zoveel van jouw energie. Je merkt dat alles hieronder gaat lijden.

  • Je moet je regelmatig ziek melden op je werk. Je merkt dat je minder interessante klussen te doen krijgt. En als je zo doorgaat heb je misschien binnenkort helemaal geen werk meer.
  • Jouw relatie is niet meer wat het ooit geweest was. Er zijn steeds vaker onderlinge ergernissen en  vaak heerst er onbegrip over elkaars functioneren en de verschillende benadering van jullie kind.
  • Ondertussen weet je niet meer hoe je het tij nog moet keren. Daar heb je geen energie meer voor maar je realiseert je dat als er niets verandert er waarschijnlijk op termijn geen relatie of werk meer bestaat voor je. Laat staan dat er dan nog ruimte is voor jezelf, jouw wensen en behoeften. Je voelt dat als je zo door gaat je afstevent op een burn-out.

Je realiseert dat jij moet gaan veranderen en dat dit ook op korte termijn moet gaan gebeuren. Maar je vraagt je af waar jij de energie vandaan moet halen om deze verandering in gang te gaan zetten.

Hoe moet je deze verandering aan pakken? Welke stappen moet je zetten om van overleven naar leven te gaan? En wat heb je nodig om weer te leren genieten van jouw kind?

Ik begeleid je graag verder

Het is jouw leven. Daarom draait het volgens mij bij ouderbegeleiding om wat jij wilt en vooral ook wat jij nodig hebt. Ieder gezin en iedere situatie is immers anders! Tijdens een  intakegesprek van 30 minuten beslissen wij samen wat op dit moment jouw belangrijkste speerpunt is. Dit punt werk ik uit in één voor jou op maat gemaakt stappenplan. Met dit stappenplan gaan wij samen tijdens de coaching aan het werk.

Wil je liever niet overdag, maar ’s avonds afspreken, dan kan dat. De frequentie van de begeleidingsgesprekken bepaal je zelf binnen een van te voren afgesproken termijn. In de ene periode heb je misschien meer behoefte aan begeleiding dan in de andere.

Als geen ander weet ik dat je soms tegen vragen of problemen aanloopt die niet langer kunnen wachten.

Mail me op [email protected] of spreek mijn voicemail in via 06 19703438, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op zodat we snel een afspraak kunnen plannen.

Elke ouder heeft het recht om van zijn kind te houden,
elk kind heeft het recht dat er onvoorwaardelijk van hem gehouden wordt.

Persoonlijk en op maat

Het is jouw leven. Daarom draait het volgens mij bij ouderbegeleiding om wat jij wilt en nodig hebt. Ieder gezin en iedere situatie is immers anders! Na een gratis intakegesprek van 30 minuten krijg je informatie mee en beslis je zelf hoe de begeleiding eruit gaat zien.

Lees verder

Overbelast?

Moe, moe en nog eens moe. Niet meer kunnen genieten. Het gevoel hebben dat je geen grip meer hebt op je leven. Herken je dit?

Lees verder

Referenties

In de afgelopen jaren heb ik veel ouders en verzorgers mogen begeleiden. Lees de ervaringen van een aantal van hen.

Lees verder