Nicole Hoogenboom - Begeleiding en coaching

Begeleiding ouders

Persoonlijk en op maat

Het is jouw leven. Daarom draait het volgens mij bij ouderbegeleiding om wat jij wilt en nodig hebt. Ieder gezin en iedere situatie is immers anders! Na een gratis intakegesprek van 30 minuten krijg je informatie mee en beslis je zelf hoe de begeleiding eruit gaat zien. Wil je liever niet overdag, maar ’s avonds afspreken, dan kan dat. Ook de duur van de begeleiding en de frequentie van de begeleidingsgesprekken bepaal je zelf. In de ene periode heb je misschien meer behoefte aan begeleiding dan in de andere.

Ouderbegeleiding bij Nicole Hoogenboom

  • wat jij wilt en nodig hebt staat centraal
  • écht luisteren, geduldig en zonder oordeel
  • meedenken over oplossingen, vaak heel praktisch
  • deskundige begeleiding op basis van interventies en technieken op het gebied van autisme, ADHD en persoonlijkheidsstoornissen

Begeleiding waar jij wilt

Het is belangrijk dat jij je vrij voelt om te kunnen praten. Ik heb mijn praktijk zo ingericht, dat jij je waarschijnlijk snel op je gemak voelt. Maar als het nodig is, kan ik ook bij jou thuis komen. Vind je het niet prettig dat de buren zien dat er een hulpverlener bij jou aan huis komt? Ik begrijp dat en voer om die reden geen bedrijfsnaam op mijn auto.

Als je wilt, kun je mij ook meenemen naar een gesprek op school of met een hulpverlener.

Bereikbaar

Ik ben deskundig in het begeleiden van ouders en verzorgers van kinderen met gedragsproblemen door een autismespectrumstoornis en/of ADHD. Als geen ander weet ik dat je soms tegen vragen of problemen aanloopt die niet lang kunnen wachten. Mail je me of spreek je mijn voicemail in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Elke ouder heeft het recht om van zijn kind te houden,
elk kind heeft het recht dat er onvoorwaardelijk van hem gehouden wordt.

Persoonlijk en op maat

Het is jouw leven. Daarom draait het volgens mij bij ouderbegeleiding om wat jij wilt en nodig hebt. Ieder gezin en iedere situatie is immers anders! Na een gratis intakegesprek van 30 minuten krijg je informatie mee en beslis je zelf hoe de begeleiding eruit gaat zien.

Lees verder

Overbelast?

Moe, moe en nog eens moe. Niet meer kunnen genieten. Het gevoel hebben dat je geen grip meer hebt op je leven. Herken je dit?

Lees verder

Referenties

In de afgelopen jaren heb ik veel ouders en verzorgers mogen begeleiden. Lees de ervaringen van een aantal van hen.

Lees verder