Nicole Hoogenboom - Begeleiding en coaching

Voor wie?

Voor wie ?

Als mensen mij vragen voor wie de coaching die ik geef bedoeld en geschikt is heb ik meestal een heel simpel antwoord:

” De coaching die ik geef is er voor iedereen die problemen ondervindt op het gebied van autisme en/of      AD(H)D. Of dit nu gaat over problemen met jouw kind, met jouw partner of problemen die jij zelf ondervindt in jouw leven”.

Wanneer ?

 • Ben jij ook geneigd om pas hulp te zoeken als je helemaal bent vastgelopen? Heb je het gevoel dat je het opvoeden van jouw kind niet meer aankunt? Ben je zo moe van alle goed bedoelde maar foute adviezen.
 • Weet je niet hoe je de structuur in jouw leven moet vasthouden? Staat jouw relatie door jullie wederzijdse onderlinge problemen onder hoogspanning? Sterker nog, zijn jullie zover uit elkaar aan het groeien dat je soms je bedenkt of jullie niet beter uit elkaar kunnen gaan?
 • Ben je voortdurend moe en kun je niet meer genieten van je gezin en jouw partner? Ben je langzaam aan het verdrinken in de zee van problemen?
 • Weet je niet meer hoe jij jouw hoofd boven water moet houden? Staat het water al aan of zelfs boven je lippen.
 • Heb je het idee dat jij jouw werk steeds minder goed volbrengt en ben je bang om een burn-out te krijgen of zelfs jouw werk kwijt te raken?

Je bent niet de enige die met deze problemen blijft rondlopen tot je het echt niet meer weet en je er compleet doorheen zit. Dit is niet nodig, want er zijn mogelijkheden om je situatie te verbeteren. Mogelijkheden die je niet meer helder ziet als je middenin de problemen zit.

Waarom ?

Om hulp vragen vergt moed. Heb je de stap naar coaching gericht op de specifieke problematiek van autisme en/of AD(H)D eenmaal gezet, dan leveren deze gesprekken jou veel op:

 • Het lucht op om je problemen te kunnen delen met iemand die je begrijpt. Daardoor voelen de problemen meteen al wat minder zwaar.
 • Je krijgt het overzicht op jouw leven terug en je krijgt hierdoor meer grip op je leven.
 • Jij staat sterker tegenover de buitenwereld, die vaak niet begrijpt wat er aan de hand is. Je hebt niet langer het gevoel dat jij altijd alles moet uitleggen.
 • Door de gesprekken krijg je meer inzicht in de problematiek van jouw kind en krijg je handvatten aangereikt om makkelijker met je kind om te gaan.
 • Er ontstaat ruimte voor de eventuele broers en zussen.
 • Door deze gesprekken leer je weer genieten van jouw leven.
 • Het aan iemand anders kunnen en mogen vertellen waar jij in jouw dagelijks leven tegen aanloopt en wat jouw echte problematiek behelst kan al helpend zijn.
 • Je krijgt de erkenning en herkenning waar je zo hard en al zo lang naar op zoek bent.
 • Je realiseert je dat er aan jouw problemen echt wat te doen is en vooral realiseer jij je dat je niet de enige bent die de wereld zo ziet en zo ervaart.

Als jij er aan toe bent om een serie gesprekken aan te gaan stuur mij dan een mail via: [email protected] Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op en we plannen dan samen een gratis intakegesprek in.

Elke ouder heeft het recht om van zijn kind te houden,
elk kind heeft het recht dat er onvoorwaardelijk van hem gehouden wordt.

Persoonlijk en op maat

Het is jouw leven. Daarom draait het volgens mij bij ouderbegeleiding om wat jij wilt en nodig hebt. Ieder gezin en iedere situatie is immers anders! Na een gratis intakegesprek van 30 minuten krijg je informatie mee en beslis je zelf hoe de begeleiding eruit gaat zien.

Lees verder

Overbelast?

Moe, moe en nog eens moe. Niet meer kunnen genieten. Het gevoel hebben dat je geen grip meer hebt op je leven. Herken je dit?

Lees verder

“Wanneer is het genoeg?”

nieuwsbrief-aanmeldenDownload gratis mijn e-book en krijg automatisch een melding en mis geen enkel nieuw blog van mij over dit onderwerp.
* verplicht