Nicole Hoogenboom - Begeleiding en coaching
52 tips voor ouders van kinderen met autisme en AD(H)D

52 tips voor ouders van kinderen met autisme en/of AD(H)D

Heb jij een kind met autisme of AD(H)D?

Breng vanaf nu rust en structuur in jouw gezin

De opvoeding van een kind met autisme of AD(H)D is een levenslange uitdaging.

  • Loop jij als ouder ook altijd tegen de problemen van jouw kind met autisme en/of AD(H)D aan?

  • Kost het bewaken van de rust in jouw gezin jou ook elke dag weer zoveel energie?

  • Word je ook zo moe van alle chaos in jouw huis?

  • Kan jouw kind ook nooit iets vinden?

  • Komt jouw kind ook altijd overal te laat omdat hij alles vergeet?

  • Heb je ook zo genoeg van alle ruzies die elke dag weer, thuis of op school, ontstaan omdat zaken anders lopen dan gepland?

  • Weet jij soms ook niet meer hoe je moet beginnen om zijn en dus jouw leven makkelijker en overzichtelijker te maken? Heb jij ook heel veel behoefte om duidelijke toepasbare tips te krijgen?  

‘Mensen denken dat onze dochter een vervelend en verwend kind is en denken dat wij haar niet goed opvoeden. Ze hebben geen idee waar wij elke dag doorheen moeten’.

Kan je die tips nergens vinden? Dat kon ik indertijd, toen onze kinderen nog jonger waren ook niet. Het was voor mijn gevoel nooit rustig thuis en ik liep altijd achter de feiten aan. Ik had het gevoel dat ik hierdoor er zelf bijna aan onderdoor ging en vond mezelf een waardeloze moeder. Wat was dat een moeilijke tijd voor mij. Ik voelde mij vaak wanhopig en was nu ik terugkijk meestal oververmoeid. Dagen lang heb ik op internet gezocht naar de juiste hulp voor mijn gezin die ik toen nergens kon vinden. Ook in mijn zoektocht naar rust en structuur voor in mijn gezin kwam ik niet verder. Nergens vond ik tips om thuis de zaken beter te reguleren.

‘Frustraties ken ik niet echt, maar ik hoop weer sterk te worden voor mijn gezin. Of misschien nog wel meer, meekijken om de juiste keuzes te maken bij de jongens voor de toekomst…en daar heb je goede begeleiding voor nodig!’

Ik heb, om jou te helpen waar ik de hulp niet vond, 52 tips geschreven over het verkrijgen van die duidelijkheid en structuur die jullie leven op zijn minst makkelijker en daardoor prettiger doet verlopen. Deze tips zouden mij indertijd erg hebben geholpen in en bij de opvoeding van onze kinderen. Ze zouden mij op dat moment inzicht hebben gegeven in wat voor onze kinderen had gewerkt. Ze zouden veel rust hebben gecreëerd voor het hele gezin. Ze zouden mij de handvaten hebben gegeven waar ik zo hard naar op zoek was.

Maar ze zouden mij op dat moment vooral hebben geholpen mijzelf een betere moeder te voelen omdat ik beter had kunnen voldoen aan de behoeftes van mijn kinderen.

‘Ik vraag me soms echt af of ik nog wel van mijn zoon kan houden. Hij maakt zoveel kapot in ons gezin. Maar dat durf ik natuurlijk tegen niemand te zeggen’.

Als jij je inschrijft via de volgende link https://www.nhbc.nl/product/52-tips-voor-ouders/krijg je elke week één tip van mij per mail. En dat 52 weken lang.

Dat betekent dat je minimaal 52 weken kan werken aan de broodnodige structuur en rust in jullie gezin.

Voor deze 52 tips betaal je eenmalig €97,-.

Elke ouder heeft het recht om van zijn kind te houden,
elk kind heeft
het recht dat er onvoorwaardelijk van hem gehouden wordt.

Referenties

 

In de afgelopen jaren heb ik veel ouders en verzorgers mogen begeleiden. Lees de ervaringen van een aantal van hen.

Lees verder