fbpx
Loading...
Begeleid je ook volwassenen met AD(H)D?2019-02-12T15:17:55+00:00

Begeleid je ook volwassenen met AD(H)D?

Sinds tien jaar begeleid ik naast ouders ook volwassenen met AD(H)D. We brengen tijdens het consultgesprek, de knelpunten die spelen in kaart en vanuit dit plan wordt een coachtraject gestart. Punten die naar voren komen zijn vaak zowel aan privé als aan werk zaken gerelateerd. AD(H)D kan namelijk een heel leven negatief beïnvloeden op elk denkbaar vlak. Veel van de zaken waar volwassenen tegenaan lopen zijn voor mij herkenbaar. Dit door mijn opleiding als AD(H)D coach, door de begeleiding van vorige cliënten of door de inzichten wat AD(H)D doet in het leven van een volwassene die ik door mijn eigen ADD heb gekregen.

Denk je als volwassene begeleiding nodig te hebben?

Maak dan gebruik van een GRATIS consult van 30 minuten! Vul onderstaand formulier in of mail naar nicole.hoogenboom@nhbc.nl. Je kunt natuurlijk ook tijdens kantooruren telefonisch contact met me opnemen: 06-19703438.

Gratis 30 minuten consult