Begeleidingstraject voor ouders

 

 

 

 

Het is de laatste tijd voor de buitenwacht wat rustiger geweest in mijn bedrijf.
Niets is minder waar maar wat er gebeurde was lange tijd niet zichtbaar voor anderen.

Een verhuizing

Er is juist heel veel gebeurd. Eind december ben ik verhuisd naar een ander pand, wat werkelijk heel mooi gaat worden maar waar nu beneden nog verbouwd wordt.
Daarom heb ik de koffieochtenden van januari en februari niet door laten gaan. Zonder een receptioniste is het haast onmogelijk om binnen te komen. Maar die receptioniste komt binnenkort.
Op 8 maart is er weer een koffieochtend voor ouders van kinderen met autisme en AD(H)D. Met als gastspreker Anne van der Vegte. Hier volgt binnenkort meer informatie over.

Mijn verhuizing heb ik maar meteen aangegrepen om door Rootz* reclame een nieuw logo te laten ontwerpen. Dit was hard nodig na al die jaren mijn oude logo, ooit zelf op een zondagmiddag gemaakt, te hebben gebruikt. Niet alleen ik ben veranderd in de bijna afgelopen tien jaar maar ook mijn bedrijf is veranderd.
Waar ik mij in het begin voornamelijk richtte op volwassenen met een Persoons Gebonden Budget, die zeer langdurige begeleiding nodig hadden, richt ik mij tegenwoordig juist op ouders met kinderen met autisme en AD(H)D en volwassenen met AD(H)D die een korter traject afnemen.

Een paar dagen na mijn verhuizing vond er een fotoshoot plaats. Absoluut niet mijn hobby maar wel noodzakelijk. Er is namelijk de laatste maanden hard gewerkt aan mijn nieuwe website en daar hoorde nieuwe foto’s bij werd mij verteld. Dat argument snapte ik maar dan nog steeds… met mijn hoofd op de foto was toch even een dingetje. Door veel geduld van Aniek Wessel tijdens de fotoshoot kan ik met het eind resultaat leven. Eigenlijk zijn de foto’s heel mooi geworden.

Mijn nieuwe website

Sinds afgelopen maandag is mijn nieuwe website, ook door Rootz* ontworpen en gemaakt, klaar en is hij gelanceerd.
Dit is voor mij een mijlpaal na een lang traject. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Iedereen die aan mijn nieuwe website heeft bijgedragen ontzettend bedankt voor jullie eindeloze geduld. Vooral als ik onzinnige vragen had of iets gewoon weer niet snapte en altijd binnen mocht lopen. En de uitleg kreeg in voor mij begrijpelijke Jip en Janneke taal.
Serge, Gerard en Joran, super bedankt voor jullie geduld. Aniek je bedankt voor de mooie foto’s, Esther van Vondel voor haar vele werk en Annemieke voor jouw ondersteuning en nooit aflatende hulp.

Ik heb echter nog een aantal boekjes met verhalen uit mijn praktijk liggen met daarop mijn oude logo en mijn oude adres. De eerste 15 mensen die reageren dat ze er belangstelling voor hebben met een mail naar nicole@nhbc.nl met vermelding van hun adres stuur ik een boekje op.

 

Wil jij graag eens over jouw situatie praten? Neem dan telefonisch contact met mij op via nummer 0619703438 .
We plannen een gratis consult van 30 minuten bij mij op kantoor. Als de afstand een bezwaar is voeren we het gesprek telefonisch.