Afgelopen najaar heeft een moeder van een kind met autisme een ouderbegeleiding traject bij mij afgerond.

Ik heb haar verhaal, wat zij mij vertelde tijdens onze gesprekken, indertijd beschreven in 6 blogs. Deze blogs heb ik nu gebundeld tot een e-book en een gedrukte versie.

Misschien heb jij ze indertijd al gelezen of zijn ze aan jouw aandacht ontsnapt door de vluchtigheid van de dag. Wil jij graag weten hoe zij weer grip kreeg op alles wat haar voor haar gevoel overspoelde. Zowel de problemen waar zij in het dagelijkse leven thuis tegen aan liep als de problemen die zij ervoer door de omgeving waar zij in verkeerde.

De mening van anderen, wat dit met haar deed en hoe zij hier uiteindelijk mee om is gegaan.
Welke keuzes ze heeft gemaakt en wat er voor haar en voor haar gezin is veranderd.
Hoe ze als een kwetsbare vrouw binnen kwam en als een sterke vrouw na zes gesprekken mijn kantoor verliet.

Wil jij deze blogs graag als een compleet verhaal lezen?
Schrijf je dan in via de onderstaande link.
Je ontvangt dan het e-book in je mail. 

Ja, ik ontvang graag het e-book