Na een pauze van twee maanden, in verband met zowel mijn eigen verhuizing als de verbouwing in het nieuwe pand is er op 8 maart weer de eerste koffieochtend in 2019 voor ouders van kinderen met autisme en AD(H)D.
Deze maandelijkse terugkerende koffieochtenden vinden plaats bij mij op kantoor aan de Dokter van Deenweg 162 in Zwolle. De inloop is vanaf 9 uur, we eindigen rond kwart over elf.
Ik heb plaats voor ongeveer 6 ouders dus aanmelden is gewenst.

De data tot de grote vakantie zijn: 12 april, 10 mei, 14 juni en 5 juli

Wil jij als vader of moeder hier ook graag bijzijn? Stuur mij dan een mail via: nicole@nhbc.nl

Ik stuur je dan een paar dagen van te voren een mail met de laatste informatie.

8 maart 2019

Bij de maandelijkse koffieochtend van 8 maart neemt Anne van de Vegte ons mee in de wereld van essentiële oliën. Deze oliën, waarbij je misschien een associatie hebt van lekker ruiken en massage, kunnen veel betekenen voor kinderen met autisme en AD(H)D. Ze werken o.a. kalmerend, desinfecterend, voor focus en tegen stress.

Anne gebruikt sinds 20 maanden essentiële oliën thuis en beroepsmatig in haar coaching, consulting en yogalessen. Ze komt deze ochtend om kwart over tien aanschuiven en neemt ons mee in zeven oliën waar onze kinderen (en wij) direct baat bij kunnen hebben .

De inloop is deze keer vanaf half tien in plaats van negen uur en we eindigen uiterlijk om half twaalf. Dan ben je hopelijk nog op tijd om jouw kind van school te halen.