Gratis consult

Gratis consult

Gratis consultVeel ouders lopen vast in hun zoektocht naar de juiste aanpak van hun kind met autisme en/of AD(H)D. Daarbij voelen ze zich vaak heel erg alleen staan in de opvoeding van hun kind.

Misschien herken je dit wel en is jouw situatie daardoor af en toe bijna ondragelijk. Zo wil je niet verder. Maar hoe dan wel? Andere mensen in jouw omgeving begrijpen vaak niet hoe zwaar de opvoeding van jouw kind is.

  • Heb jij de behoefte om over jouw thuissituatie en jouw problemen te praten met iemand die weet, begrijpt en voelt waar jij het over hebt?
  • Loop jij vast in de opvoeding van jouw kind en voel jij je hierdoor vaak zo eenzaam?
  • Ben je opzoek naar iemand waar jij jouw verhaal kunt vertellen zonder dat er een oordeel over jou of jouw kind wordt geveld?
  • Gaan de gesprekken tussen jou en jouw partner steeds vaker over dingen die eigenlijk niets met jullie liefde voor elkaar te maken hebben maar over alle zaken die niet goed gaan in jullie gezin?
  • Wil jij zo graag eens gewoon even met iemand anders, buiten jouw netwerk praten over alles wat jou zoveel zorgen baart?

Tijdens een kop koffie kijken jij en ik samen naar jouw situatie en wat jij liever zou willen voor jouw gezin. Op basis hiervan kijken wij wat ik hierin voor jou kan betekenen. Neem contact met mij op voor een gratis gesprek van een half uur en we plannen een afspraak in. Je kunt me mailen op nicole@nhbc.nl of bellen naar 06 19703438, dan neem ik contact met je op zodat we een afspraak kunnen plannen.