Ouderavond 9 oktober 2018

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent stress! Niet alleen voor de ouders, maar vooral ook voor onze kinderen. Want hun stress begint vaak al veel vroeger dan wij ons als ouders realiseren.

Tijdens deze ouderavond op 9 oktober krijg jij handvaten en tips om voor zowel jouw kind als voor jezelf die lange feestmaanden toch gezellig en ontspannen te houden.

Sprekers:
Nicole Hoogenboom
De feestdagen zijn bedoeld als dagen van plezier en ontspanning. Maar wat valt dat toch tegen in de praktijk in veel gezinnen. Nicole Hoogenboom begeleidt ouders van kinderen met AD(H)D en/of autisme en vertelt deze avond over het beperken van stress en onrust de komende maanden. Van Sinterklaas tot en met Oud en Nieuw. Alles is spannend en je wilt de komende feestdagen graag rustig en overzichtelijk kunnen doorkomen. Voor jou en je kind.

Brenda van Veldhuizen
De feestdagen met een kind met AD(H)D en/of autisme lopen toch vaak anders dan je van te voren had gehoopt. Brenda van Veldhuizen is psychosociaal therapeut gespecialiseerd in rouw en verlies. Zij zal deze avond vanuit dat perspectief een korte presentatie geven. Ouders die te maken krijgen met een kind met een diagnose hebben te maken met chronische rouw en verlies. Hoe behoud jij je veerkracht? Zeker als je steeds weer moet aanvaarden dat het niet altijd zo gaat zoals jij dat wilt of voor ogen had.

Natasja Wildeman
Natasja Wildeman is BGN Gewichtsconsulent en coach en gespecialiseerd in kinderen, autisme en eten. Zij zal geheel in het thema feestdagen informatie geven over eten tijdens de feestdagen. Want voor veel ouders zijn die dagen een ware uitdaging. Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst met als afsluiter oud en nieuw. Veel prikkels, veel snoep en veel momenten waarop het eten anders is en dus een grote rol speelt. Op al deze uitdagingen gaat Natasja in tijdens deze ouderavond.

Deze ouderavond houden wij aan de Dokter van Deenweg 108 in Zwolle van 20:00 uur tot 21:30 uur. Inloop vanaf 19:30 uur.

Meld je aan via het onderstaande formulier. Je ontvangt alle informatie een paar dagen van te voren.

[gravityform id=”6″ title=”true” description=”true”]