Referenties

Referenties

In de afgelopen jaren heb ik veel volwassenen mogen begeleiden. Zowel volwassenen met een diagnose binnen Autisme of AD(H)D, als ouders van kinderen met een soortgelijke diagnose.
Hieronder lees je de ervaringen van een aantal van hen. Zo krijg je een indruk van wat ik voor jou kan betekenen.

Natuurlijk is ieder gezin en is iedere situatie anders. Wil je weten of ik ook voor jou of jouw gezin wat kan betekenen, bel of mail me dan voor een gratis intakegesprek!

Bedankt

Nicole is heel open en hartelijk en dat is de begeleiding ook. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat Nicole vanuit haar eigen dagelijkse praktijk en eigen ervaringen de coaching doet.

Hierdoor voelde ik me niet alleen begrepen en ook erg op mijn gemak, maar waar ik ook zonder oordeel of kritiek heerlijk ongenuanceerd de issues en problemen waar ik tegen aanloop in mijn leven kon bespreken. Dat gaf mij een warm en vertouwd gevoel.

Het heeft mij heel erg geholpen om meer bewust te worden wat voor rol de ADHD in mijn leven en mijn gedrag speelt, zowel op mijn werk als ook in mijn relatie. Dat helpt mij om dingen die gebeuren anders te kunnen zien en er anders mee om te kunnen gaan.

En met de tips en tricks die ik heb mee gekregen worden een aantal aspecten in mijn leven meer een “georganiseerde chaos” waardoor ik positiever in het leven sta en makkelijker met bepaalde zaken om ga. En dat geeft meer rust wat ook weer positief doorwerkt in mijn huwelijk.

Door de coaching kan ik met andere ogen naar de wereld kijken maar ook naar mezelf, en kan ik weer gewoon Alle Dagen Heel erg David zijn!

David uit Zwolle

Bedankt!

“Nicole, wat heb je ons fantastisch op weg geholpen! In de chaos van voorbeelden die wij aandroegen om uit te leggen waar voor ons de moeilijkheden zaten, wist jij in no time een rode draad te ontdekken. En daardoor hadden we meteen de kern te pakken van de opvoedvragen rondom onze tienjarige zoon. Wat een eyeopener! Hier kunnen we echt verder mee.

Mocht er een moment komen waarop we nieuwe vragen hebben, dan trekken we heel graag weer bij jou aan de bel.

Heel veel dank tot zover!”

Ouders van een tienjarige zoon met kenmerken van ASS

Testimonial

“Mij is gevraagd een testimonial/ aanbeveling te schrijven voor Nicole.
Ik doe dat van harte, want zij is één van de weinige begeleidster/ coaches
die ik, tot nu toe, heb ontmoet, die echt kan luisteren.
Ik zal dat uitleggen, en wil dat graag doen aan de hand van het gedicht
‘Luisteren’ van ene Leo Buscaglia uit de jaren ’80 van de vorige eeuw:

Als ik je vraag naar mij te luisteren en
jij begint mij adviezen te geven,
dan doe je niet wat ik je vraag.
Als ik je vraag naar mij te luisteren en
jij begint mij te vertellen,
waarom ik iets niet zo moet voelen
als ik voel,
dan neem jij mijn gevoelens niet serieus.
Als ik je vraag naar mij te luisteren en
jij denkt dat jij iets moet doen
om mijn problemen op te lossen,
dan laat je mij in de steek.
Hoe vreemd dat ook mag lijken.

Dus, alsjeblieft, luister alleen maar naar me
en probeer me te begrijpen.
En als je wilt praten,
wacht dan even
en ik beloof je
dat ik
op mijn manier
op mijn beurt
naar je zal luisteren.

Haar glimlach is LOGO, haar PERSOONLIJKHEID haar visitekaartje,
en het GEVOEL dat ze je geeft door te LUISTEREN ,
dat, dat is haar HANDELSMERK”.

– Bert, 56 jaar
Cliënt met ASS

Voor mijn kinderen en mijzelf

“Ik ben klant bij jou geworden voor mijn kinderen én voor mijzelf. Hulp, ondersteuning van het gezin!

Frustraties ken ik niet echt, maar ik hoop weer sterk te worden voor mijn gezin. Of misschien nog wel meer, meekijken om de juiste keuzes te maken bij de jongens voor de toekomst…en daar heb je goede begeleiding voor nodig!

Problemen die ik tegenkom gaan over het functioneren van mijn jongens met PDD-NOS en klassiek autisme in hun dagelijkse leven… Dat geeft van tijd tot tijd problemen, en zorgen ook wel! Uit de hand lopen van situaties en misschien is dit iets wat mij dan frustreert, ik wil zo graag dat alles normaal is of wordt…het loopt niet zoals ik had verwacht. Jij kan mij helpen om met mij mee te kijken in het gezin en kan me helpen zoeken naar oplossingen, soms ook door andere hulp in te zetten.”

– Astrid, 48 jaar
Moeder van drie kinderen met ASS

Ik ben gegroeid als vrouw en moeder

“….Ook heb je mij geholpen bij eventueel een brief opstellen naar instanties of artsen enzovoorts…..hulpverlening die meewerkt heeft toch z’n meerwaarde bij aanvragen….

Verder zie ik jou als grote ondersteuner. Jij bent ook heerlijk zakelijk, maar op zijn tijd – ik bedoel de goede tijd – ben je er ook voor mij, even een arm om me heen of even uithuilen als dat nodig is.

Bij wat ik was en nu ben, voel ik dat ik ben gegroeid en dat komt mede door jouw steun!

Ik wil nog verder groeien om mij weer gelukkig te kunnen voelen en om flexibel te leren omgaan met de dingen die blijven.”

– Jackie, 38 jaar
Client met ADD

Je veilig voelen

“De toegevoegde waarde in de gesprekken die jij met Joost gevoerd hebt, is dat Joost zich bij jou veilig heeft gevoeld en daardoor alles heeft durven vertellen wat er in hem om ging. De dingen die hij niet met mij wilde bespreken, kon hij met jou wel delen. Voor mij was dat een fijn gevoel, omdat ik wist dat Joost er niet mee bleef rond lopen.”

– Monique, 42 jaar
Moeder van een zoon met ASS en ADHD