Nicole Hoogenboom - Begeleiding en coaching

Over omgaan met AD(H)D en/of autisme in je gezin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In dit e-book wil ik je meenemen naar wat het hebben van een kind met een stoornis binnen ASS en/of AD(H)D voor invloed kan hebben op relaties. Op de relatie tussen beide ouders onderling, maar ook op de relatie met de andere kinderen thuis, familieleden, vrienden en de leerkrachten.

Leven in een gezin met kinderen met ASS en AD(H)D

Ik neem je, door middel van verhalen over verschillende situaties, mee in het leven van gezinnen met kinderen met ASS en/of AD(H)D. Wanneer je hiernaast jouw gegevens achterlaat, stuur ik je dit nieuwe e-book toe. Wil je liever een papieren versie? Mail me dan op onderstaand adres, dan stuur ik je er gratis een op.

Ik hoop dat je iets aan deze verhalen hebt en dat mijn verhalen het begrip en inzicht vergroten over wat het hebben van een kind met een stoornis betekent in het leven van een gezin.

De verhalen zijn, net als in het vorige boek, ”Je had beloofd dat”, voorbeelden uit mijn praktijk als begeleider van ouders. Ze zijn onherkenbaar gemaakt door leeftijd, naam en gezinssituatie te veranderen.

Ik wens je veel leesplezier.
Nicole Hoogenboom

 

Vrijblijvend gesprek?
Heb je behoefte aan een gesprek van een half uur? Stuur mij een mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Nicole Hoogenboom
06 19 70 34 38
[email protected]

Elke ouder heeft het recht om van zijn kind te houden,
elk kind heeft
het recht dat er onvoorwaardelijk van hem gehouden wordt.

Referenties

In de afgelopen jaren heb ik veel ouders en verzorgers mogen begeleiden. Lees de ervaringen van een aantal van hen.

Lees verder